بر خلاف باور عموم سلولیت جزء مشکلاتی نیست که به علت چاقی یا داشتن برنامه غذایی ضعیف بوجود آمده باشد زیرا ممکن است فردی دارای فرم اندامی متناسب باشد ولی باز هم در قسمتی از پا و باسن و … به تجمع چربی دچار شود. در ادامه روش هایی برای درمان و پیشگیری از سلولیت را در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد که امیدواریم از مطالعه این مطلب نهایت بهره را ببرید.
سلولیت چیست ؟
سلولیت چربی می باشد که در پاها ساخته می شود و بر اثر آن فرو رفتگی هایی ناخوشایند در پاها و باسن و ران و … ایجاد می شوند. عوامل زیادی در بروز این مشکل نقش دارند. بهتر است شما قبل از اینکه به فرو رفتگی و تجمع چربی در پاهایتان دچار شوید توسط راهکارهایی از بروز این مشکل جلوگیری نمایید. توجه داشته باشید که بروز سلولیت در خانم ها بیشتر از آقایان می باشد و اگر شما به این مشکل دچار شده اید بهتر است خود را سرزنش نکنید.
روش های درمان سلولیت
اغلب افراد ظاهر سلولیت را دوست ندارند و ترجیح می دهند تا پوستی صاف داشته باشند. برای درمان این مشکل روش های زیادی وجود دارد که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.
درمان با امواج صوتی
این روش باعث کاهش ظاهر سلولیت ها می شود و از امواج صوتی در مناطق آسیب دیده استفاده می گردد همچنین به این روش درمانی لیپوترپسی یا AWT گفته می شود.
برای رزرو و نوبت گیری آنلاین نزد برترین پزشکان مشهد لطفا کلیک کنید. . با مجرب ترین پزشکان مشاوره کنید و انتخاب دقیق تری برای درمان داشته باشید.
2. درمان با لیزر یا رادیو فرکانس
برخی از دستگاه های نور تراپی ماساژ یا مکش را با نور درمانی برای رفع موقت ظاهر سلولیت ترکیب می نمایند و TriActive درمانی می باشد که ترکیبی از لیزر سطح پایین با مکش و درمان دستی پوست است همچنین ولاشیپ نیز درمانی می باشد که ترکیبی از لیزر و ماساژ درمانی است و از هر یک از این درمان ها برای ایجاد بهبود ظاهر سلولیت ها در چندین جلسه استفاده می شود.
سایر روش ها نیز از رادیو فرکانس درمانی به همراه ماساژ و نور مادون قرمز یا فرکانس رادیویی در چند سطح به صورت همزمان استفاده می نمایند و یک روش لیزری با حداقل تهاجم به نام سلولاز وجود دارد که شامل قرار دادن فیبر کوچک لیزر در قسمت زیرین پوست می باشد.
3. درمان زیر پوستی
در این روش درمانی سوزن هایی در زیر پوست برای شکستن بافت های پیوندی قرار داده می شوند که این سوزن ها می توانند خوشه سلول های چربی را از یکدیگر جدا نمایند. این کار به کمک دستگاهی به نام سلفینا انجام می شود و نتیجه این روش تا 2 سال یا بیشتر ادامه می یابد.
4. ترشح بافت با کمک خلاء
از این روش برای شکسته شدن نوارهای سخت بافت فیبری که در ظاهر سلولیت نقش دارند استفاده می شود. پزشک در این روش از دستگاهی که حاوی تیغه هایی کوچک می باشد برای برش نوارهای بافتی سخت استفاده می کند و پس از آن بافت چربی به سمت بالا حرکت خواهد کرد تا فرو رفتگی ها پر شوند و پوست صاف شود.
5. متیل گزانتین ها
متیل گزانتین ها گروهی از مواد شیمیایی می باشند که شامل آمینوفیلین و تئوفیلین و کافئین می باشند. این مواد به دلیل توانایی شناخته شده ای که در کاهش چربی ها دارند در بسیاری از کرم های مخصوص درمان سلولیت به کار برده می شوند.
6. ماساژ درمانی
برای رفع سلولیت می توان از ماساژ درمانی نیز استفاده کرد که این کار به کمک چند دستگاه مخصوص انجام می شود که این دستگاه ها می توانند مناطقی که تحت تاثیر سلولیت قرار گرفته اند را ماساژ بدهند و این درمان به طور معمول بین 30 تا 45 دقیقه طول می کشد و معمولا طول مدت درمان سلولیت با ماساژ درمانی بین 10 تا 12 جلسه می باشد. توجه داشته باشید که افراد بعد از استفاده از مشاهده اثر اولیه نیاز به انجام درمان هایی منظم دارند در غیر این صورت سلولیت دوباره برمی گردد.
7. درمان با کرم های رتینول
این کرم ها حاوی 0.3 درصد رتینول می باشند که این مقدار در رفع سلولیت تاثیر دارد. رتینول به ضخیم شدن پوست کمک زیادی می کند و باعث بهبود ظاهر سلولیت ها می شود همچنین این کرم ها برای اثر دهی بیشتر باید به مدت 6 ماه یا بیشتر مصرف شوند.
8. کربوکسی تراپی
در کربوکسی تراپی از گاز دی اکسید کربن استفاده می شود که این گاز در زیر پوست تزریق می شود از این رو سلولیت ها از بین می روند.
9. مزوتراپی
در این روش دارو یا مواد دیگر به صورت مستقیم به بافت آسیب دیده تزریق می شوند. مواد تزریقی شامل مواد گیاهی و ویتامین ها می باشند و متخصصان می توانند تزریق های زیادی را در طی چند جلسه انجام بدهند و اغلب کارشناسان معتقد هستند که این روش درمانی فاقد تایید و پر خطر می باشد.
10. شانه زدن
شانه زدن بدن از انواع روش های مناسب برای پیشگیری از سلولیت می باشد و توسط متخصصان زیبایی در سراسر جهان مورد استقبال قرار گرفته است. شانه زدن بدن باعث می شود تا سیستم لنفاوی تحریک شود و در نتیجه تولید سلول نماید که این مورد به نوبه خود به تشدید روند سم زدایی طبیعی بدن کمک می کند و باعث کاهش ظاهر سلولیت ها می شود.
توجه داشته باشید که روزانه قبل از حمام بدن خود را برای مدتی شانه بزنید. شانه زدن در جهت قلب و پوست باعث می شود که شما احساس شادابی و پرتحرکی داشته باشید.
پیشگیری از سلولیت
برای اینکه به سلولیت دچار نشوید بهتر است موارد زیر را رعایت کنید :
- بلافاصله بعد از مصرف قند ورزش نکنید.
- مقدار زیادی آب بنوشید.
- فعالیت های ورزش را به صورت مرتب انجام بدهید.
- داشتن رژیم غذایی سالم
در این مطلب با روش های درمان پیشگیری از سلولیت آشنا شدید که امیدواریم از مطالعه این مطلب نهایت بهره را برده باشید و مورد توجه تان قرار گرفته باشد.