کاشت مو با روش های ترکیبی برای بانک موی ضعیف
کاشت مو با روش های ترکیبی برای بانک موی ضعیف
امروزه آراستگی ظاهری نقش تاثیر گذار و تعیین کننده ای در ارتباط با ما ایفا می کند زیرا ما در دنیای امروز نیازمند برقراری ارتباط با طیف عظیمی از افراد هستیم تا بتوانیم در فعالیتهای اجتماعی و همچنین کسب و کار خود پیشرفت کنیم و بازدهی بیشتری را داشته باشیم.
طبیعتاً با کمی جستجو در باره برند ها به افراد با روابط اجتماعی بالا و همچنین کسب و کارهای موفق می توانید تاثیر این آراستگی ظاهری را در پیشرفت و حفظ جذابیت برای مخاطب به وضوح مشاهده کنید و راه ممکن است شاهد باشید که یک خدمات بسیار معمولی به دلیل جذابیت های ظاهری خیلی گرانتر از ارزش آن فروخته میشود و این به دلیل جذب مخاطب است.
به همین دلیل بر اثر افزایش تقاضا برای زیبایی ظاهری تکنولوژی ها تلاش کردند تا روشهای مختلف و متفاوتی را برای انواع اعمال زیبایی به وجود بیاورند تا افراد با سلیقه های مختلف را جذب کنند و همچنین نیازهای آنها را آنگونه که میخواهند بر طرف کند.
امروز شما می توانید با خیال راحت برای اصلاح هر یک از اعضای بدن خود و زیبا کردن آن به پزشک مراجعه کنید و به جرأت می توان گفت که برای هر مشکلی راه حل مناسب وجود دارد اما این مستلزم آگاهی و دانش شما نسبت به انواع روش های موجود و همچنین محاسن و معایب روش ها می باشد.
زیرا همانطور که در هر بازار پر تقاضای ممکن است در این زمینه نیز امکان دارد که سودجویان با استفاده از تبلیغات دروغین شما را به اشتباه بیندازد و سلامت و زیبایی شما را تهدید کنند ولی اگر شما دانش خود را درباره روشهای مختلف در زمینه مورد نظر خود را افزایش دهید میتوانید انتخابی درست و مناسب انجام دهید تا از نتیجه دلخواه خود لذت ببرید.
طبیعتاً صورت اولین تصویری است که مخاطبان شما از شما دارند و هر گونه اختلال در این ترکیب میتواند روی مخاطبان شما تاثیر بگذارد امروز می خواهیم درباره یکی از عوامل تاثیر گذار بر روی زیبایی چهره شما صحبت کنیم که معمولاً اختلالات موجود در آن در مرد ها شایع تر است.
برای رزرو و نوبت گیری آنلاین نزد برترین پزشکان مشهد لطفا کلیک کنید. . با مجرب ترین پزشکان مشاوره کنید و انتخاب دقیق تری برای درمان داشته باشید.
مشکل ریزش مو
امروز می خواهیم در این مقاله راجع به موقع و در اصل مشکل ریزش موی مردانه صحبت کنیم مشکلی که شاید اد زیادی را درگیر خود کرده و آنها را به درجه ناچاری رسانده است اما روشهایی وجود دارد که میتوان با استفاده از آنها چهره زیبا و موهای خود را با این افراد.
ریزش موی مردانه الگوی از ریزش مو است که به صورت ژنتیکی و ارثی در مردها بروز می کند و درمان داروی خاصی ندارد و باعث از بین رفتن مو در سر مردان در چند الگوی مشخص می شود و با حذف حجم زیادی از مو چهره نامناسب را در مردان ایجاد می کند.
ریزش موی مردانه
در واقع بیماری ریزش موی مردانه یک اختلال ژنتیکی است که میتواند از هر دو طرف خانواده مادری و پدری به ارث برسد و اینکه مثلاً پدر شما دارای موهای بسیار پرپشت است دلیل بر مصون بودن شما از الگوی ریزش موی مردان نمی شود.
در واقع این بیماری ناشی از یک محصول جانبی تستسترون به نام دی هیدروتستوسترون یا DHT است.DHT به فولیکول های مو متصل می شود و باعث می شود که در طول زمان کوتاه شوند و این کوتاهی باعث می شود که موها نازک و نازک تر شوند تا اینکه برخی از مردان قسمت جلویی سرشان کاملا طاس می شود و به این ترتیب تاثیر ناخوشایندی روی زیبایی ظاهریه شخص می گذارد.
اما از کجا باید متوجه ریزش مو در خود بشویم و آیا علائم خاصی برای آن وجود دارد تا ما بتوانیم با استفاده از آنها از بروز ریزش مو جلوگیری کرده و یا آن را به سرعت بشناسیم و سوال هایی از این قبیل طبیعتاً یک جواب مشخص دارد و آن نیز مشاهده و دقت در روند رفتاری موهای شما می باشد.
در بسیاری از موارد مردان ذکر شده که متوجه شروع ریزش موهای خود نمی شود و این می تواند به دلیل مشغله و یا توجه نکردن به اندازه به این مورد پنهان کردن و کتمان کردن آن به هر دلیلی باشد که معمولاً باعث میشود دیر شروع به درمان کنند که دلیل نمی توان در آنها به درمان کامل رسید پس سعی کنید به این قضیه دقت کنید و در مراحل اولیه به پزشک مراجعه کنید.
برای رزرو و نوبت گیری آنلاین نزد برترین پزشکان مشهد لطفا کلیک کنید. . با مجرب ترین پزشکان مشاوره کنید و انتخاب دقیق تری برای درمان داشته باشید.
روش های درمان ریزش موی ارثی
اگر بخواهید ریزش موی ارثی خود را به روش طبیعی درمان کنید قطعاً کاشت مو بهترین پیشنهاد برای شما می باشد می توانید با استفاده از این تکنیک موهای طبیعی خود را بازگردانید و ظاهری طبیعی داشته باشید.
احتمالاً اطلاع دارید که روشهای متفاوتی برای کاشت مو وجود دارد که متناسب با شرایط بیمار می توان از هر کدام بهره کافی را برد اما تمامی این روشها در قسمت کاشت فولیکول مو به صورت یکسان هستند و تفاوتی با یکدیگر ندارند و تفاوت اصلی در روش های مختلف کاشت مو در اصل تفاوت در نوع برداشت بانک مو از سر بیمار می باشد.
بطور کلی میتوان کاشت مو را به دو روش تقسیم کرد
روش کاشت مو fut
درباره روش اول بانک موی مورد نیاز برای کاشت در سر بیمار و نواحی مورد نیاز از یک نوار یو مانند در پشت سر بیمار را به قطر ۲ سانتیمتر برداشته می شود و بانک موجود در آن مورد استفاده قرار می گیرد.
روش کاشت مو fit
در این روش کاشت مو مورد نیاز برای پر کردن مواد غذایی مورد نظر به صورت آزاد و از بخشهای مختلف سر برداشته میشود و از یک نقطه خاص و یک خط خاص برداشتن میشود و در نواحی مورد نیاز کاشته میشود و از لحاظ کاشت تفاوتی با روش قبلی ندارد و فقط نوع برداشت و ناحیه برداشته آن به صورت آزاد و پراکنده می باشد.
کاشت مو با روش ترکیبی
همانطور که در توضیحات بالا اشاره شد تفاوت بین این دو روش تنها مربوط به نوع و منطقه برداشته گرافت مو می باشد و نوع کاشت مو در هر دو روش یکسان است و اگر بخواهیم روش دیگری را به نام ترکیبی با آنها اضافه کنیم طبیعتاً از اسم آن مشخص است که ترکیبی از دو روش فوت و فیت می باشد که میتواند امکانات متفاوتی را در اختیار ما قرار دهد.
به عنوان مثال می توان تا 5000 گرافت مو ( حدود 12000 تا 14000 تار مو ) را حتی در یک جلسه برداشت کرد و در ناحیه مورد نیاز کاشت پس اولین مزیت این روش برداشت بسیار بالای تعداد گرافت در یک جلسه می باشد و این میتواند برای بیمار مزیت بزرگی به حساب می آید.
روش ترکیبی برای چه افرادی مناسب است؟
معمولاً از روش کاشت موی ترکیبی در افرادی استفاده میشود که به دلیل داشتن حجم بالایی ریزش مو در یک جلسه می توان اندازه مورد نیاز برداشت و کاشت مو را برای آنها انجام دادند و به ناچار از روش ترکیبی استفاده می شود تا بتوان در همان بازه زمانی میزان بیشتری گرافت مو از بانک موی آنها برداشت کرد و در نقاط مورد نظر کاشت.
در واقع در این روش هم از روش FUT و هم از روش FIT استفاده می شود در نتیجه تراکم کاشت مو در این روش بسیار بالاست و کاشت موی ترکیبی برای افرادی که امکان کاشت مو به روش FUT برای آن ها میسر نیست یا جراحی و برداشت نواری را دوست ندارند انجام نمی شود.
همیشه افرادی که دچار ریزش مو و طاسی در منطقه وسیعی از سر خود هستند برای کاشت مو مراجعه می کنند و برای پوشاندن این مناطق به تعداد بسیار زیادی گرافت مو نیاز داریم اما در روش کاشت مو FUT یا روش FIT به تنهایی این امر قابل انجام نیست.
یعنی بدست آوردن این میزان از گرافت مو در یک روش کاشت موی نام برده شدنی نیست. به همین دلیل برای این افراد از ترکیب هر دو روش FUT و FIT برای بدست آوردن مقدار گرافت مورد نیاز و در نتیجه ایجاد بیشترین تراکم موهای کاشته شده و پوشش دادن حداکثری منطقه طاسی استفاده می شود. در این روش اول یک مرحله روش FUT اجرایی می شود و سپس در همان روز یا حداکثر تا چند روز آینده یک مرحله FIT نیز انجام خواهد شد.
ولی اگر بخواهیم خصوصیات و المان های موجود در افراد مناسب برای ام عمل کاشت موی ترکیبی را بهصورت یک لیست و مورد به مورد بیان کنیم میتوانیم فاکتورهای زیر را برای این افراد لحاظ کنیم که افراد دارای این فاکتورها میتوانند از روش کاشت موی ترکیبی برای پر کردن نقاط خالی در سر خود استفاده کند:
برای رزرو و نوبت گیری آنلاین نزد برترین پزشکان مشهد لطفا کلیک کنید. . با مجرب ترین پزشکان مشاوره کنید و انتخاب دقیق تری برای درمان داشته باشید.
- اگر برای درمان الگوی طاسی پیشرفته به بیش از 4000 گرافت مو احتیاج باشد توصیه متخصص کاشت مو به متقاضی انتخاب روش ترکیبی می باشد. چراکه تعداد گرافت به دست آمده در این روش از هر کدام از روش های FUT و FIT به تنهایی بیشتر است.
- متقاضی نباید در مورد هیچ کدام از روش های FIT و FUT نارضایتی داشته باشد. مثلا از برداشت نواری و جراحی یا تراشیدن موی سر نباید ناراضی باشد.
- حداقل بانک موی پشت سر را داشته باشد تا هم بتوان 2 سانتیمتر از پشت سر را برداشت وهم مقداری باقی بماند که بتوان با FIT آن را برداشت کرد به عبارتی بانک موی پشت سر حداقل 7 تا 10 سانتیمتر باشد.
- بیماران سالخوردهای که نمیتوانند به مدت یک ساعت بیوقفه روی شکمشان دراز بکشند، همچنین بیماران آسمی یا بسیار چا اصلا برای کاشت مو به روش ترکیبی مناسب نیستند.
- روش ترکیبی روش مناسبی میباشد، به شرط آنکه کاندید آن به خوبی انتخاب شود مثلاً برای بیماری که فقط شقیقهها خالی است روش ترکیبی بیمعنی میباشد زیرا هرکدام از دو روش FIT یا FUT به تنهایی همان کار را انجام میدهد. یا بیماری که ارتفاع بانک موی پشت سر حدود 5 سانتیمتر میباشد روش ترکیبی فقط بانک موی پشت سر بیمار را خراب میکند و شانس انجام دو FUT با فاصله یک سال را که مناسبترین انتخاب برای این بیماراست را از بیمار میگیرد.
مراحل کاشت به روش ترکیبی
به طور کلی می توان گفت که در روش کاشت مو به صورت ترکیبی از ابتدا از روش برداشت نواری یا همان روش فوت مقدار زیادی گرافت مو برداشته می شود تا نقاط مورد نیاز با آن موها و پس از آن با استفاده از روش فیت و برداشت آزاد از نقاط مختلف نسبت به پرپشت کردن های موردنیاز اقدام میشود و اگر بخواهیم مراحل کاشت مو به صورت ترکیبی را توضیح دهیم به صورت زیر می باشد:
مرحله اول کاشت مو
در مرحله اول کاشت مو بیمار به پزشک مراجعه می کنند و با بررسی های وضعیت بالینی بیمار روش مورد نظر برای برداشت مو انتخاب میشود که در صورت تعیین روش ترکیبی پزشک و بیمار درباره خط رویش مو قابل انجام و چگونگی آن صحبت میکنند و به یک نتیجه مشترک می رسند که به صورت طبیعی و عادی باشد.
پس از آن مراحل انجام کاشت مو و عملیات آماده سازی و شرایط آن به بیمار توضیح داده می شود و اطلاعات کاملی درباره ملاحظات و آنچه باید رعایت کند انجام دهد به بیمار داده میشود تا بتواند خود را به خوبی برای انجام عمل کاشت مو به روش ترکیبی آماده کند.
قبل از شروع به برداشت نواری پزشک متخصص پوست و مو با مشورت بیمار بهترین خط رویش موی ممکن که هم ظاهری طبیعی داشته باشد هم مورد پسند متقاضی باشد را انتخاب می کنند.
در مرحله آنالیز ناحیه دهنده گرافت های ناحیه دهنده کامل بررسی و خط برداشت نواری تعیین می شود و سپس برای بیمار برای برداشت نواری آماده شده و بی حسی موضعی در حد استاندارد تزریق شده و جراح کاشت مو شروع به برداشت فلاپ می کند.
پس از آن ناحیه برداشته شده توسط جراح بخیه شده و بیمار برای کاشت فولیکول های مو آماده می شود و جراح کاشت مو در این مرحله فولیکول های مو از نوار برداشته شده را زیر میکروسکوپ با دقت بالا جدا کرده و برای همکار خود آماده می کند.
در همین زمان نفر دوم تیم پزشکی کاشت مو ناحیه گیرنده را جهت کاشت گرافت های جدا شده توسط همکار خود آماده می کند و سپس تیم پزشکی با سرعت و دقت بالا شروع به کاشت گرافت های مو در ناحیه گیرنده می کنند.
مرحله دوم کاشت مو
در مرحله دوم بعد از اتمام کاشت به روش FUT متقاضی کاشت مو به روش ترکیبی آماده افزایش تراکم توسط برداشت فولیکولی یا روش FIT می شود. در این مرحله جراح کاشت مو بصورت تک تک حداکثر تعداد 1000 گرافت مو برداشت کرده و مابین موهای کاشته شده در مرحله قبل اضافه می کند. این امر سبب می شود تراکم و پرپشتی موها در یک جلسه به حداکثر میزان ممکن افزوده شود.